Ruoka- ja juomalistat
Parsaa Panimon tapaan
Parsaviikot Panimolla 1.4.-9.5.2020
Tuoretta parsaa ja
Parsakeittoa ja pieni korvasienipiiras (L, G) 12,00 € / 16,50 €
Hollandaisekastiketta (L, G) 13,00 € / 20,50 €
Naudan paahtofileetä, piparjuurikreemiä ja Parmesaania (L, G) 14,00 € / 20,50 €
Rapeaksi paahdettua porsaankylkeä ja Dijon-aiolia (L, G) 14,00 € / 22,50 €
Käsin kuorittuja katkarapuja, Parmesaania ja ruskistettua voita (L, G) 17,00 € / 25,00 €
Lohipastramia ja kylmäsavustettua lohta sekä Hollandaisekastiketta (L, G) 17,00 € / 25,00 €
Kirkasta korvasienisalaattia ja tapenadekrutonkeja sekä rakuunamajoneesia (M, G, V) 14,00 € / 20,50 €
Parsarisottoa, paahdettuja pinjansiemeniä ja tryffelivoita (L, G) 19,50 €
Parsapaletti: (L, G) 29,50 €
- Katkarapuja, lohipastramia, kylmäsavustettua lohta, rapeaa porsaankylkeä, kananmunaa, Parmesaania ja Hollandaisekastiketta
SUOSITTELEMME PARSAN KERA
Piper Wit, Suomenlinnan Panimo 7,50 € / 33 cl
Kealakekua New England IPA, Suomenlinnan Panimo 8,50 € / 33 cl
Jean Leon 3055 Chardonnay 8,50 € / 12 cl | 48,00 € / 75 cl
Jean Leon 3055 & Petit Verdon 8,50 € / 12 cl | 48,00 € / 75 cl