Panimo | Ota yhteyttä | pöytävaraus | tarjouspyyntö

Tapahtumakalenteri

27.8.20 Itämeripäivä 27.8.2020

Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön käynnistämä jokavuotinen juhlapäivä meren kunniaksi. Päivän tavoitteena on innostaa ihmiset nauttimaan ainutlaatuisesta kotimerestämme sekä tekemään konkreettisia tekoja sen hyväksi. Juhlinnan lisäksi Itämeripäivän tarkoituksena on lisätä tietoa meren monimuotoisesta luonnosta, kulttuurista ja historiasta. Päivän kunniaksi toteutamme kolmen ruokalajin menun itämeren henkeen, tervetuloa nauttimaan!  Tutustu menun sisältöön tästä linkistä>> .

20.7.20 Rapukausi on jälleen täällä!

Tervetuloa viettämään mahtavaa iltaa rapujen parissa Suomenlinnan Panimolle! Tutustu tarjontaamme tästä linkistä>>

31.5.20 Suomenlinna koronan aikana

Tervetuloa nauttimaan Suomenlinnan ainutlaatuisesta ilmapiiristä, historiasta, luonnosta ja ravintolapalveluista nyt myös poikkeavina aikoina. Tästä linkistä>> voit lukea Suomenlinnan Hoitokunnan laatiman ohjeistuksen, miten teemme yhdessä vierailustanne turvallisen ja mukavan.

Myös lauttamatkustamista Suomenlinnaan on henkilömääriltään rajattu, jotta myös matkalla voitte olla luottavaisin mielin turvavälien riittävyydestä. Tästä linkistä>> HSL.n tiedotteeseen.  Tykistölahteen liikennöivän JT- Linen tiedotteeseen pääset tästä linkistä>>

Voit pyytää meiltä suoraan myös tarjousta yksityiskuljetuksesta omalle ryhmällesi. Olemme tuoneet myyntiin myös mukavia paketteja>>, joihin sisältyy oma venekuljetus.

Tervetuloa!

Ilahduta ystävää, perheenjäsentä tai kollegaa. Tilaa maukas lahjakortti, joka muistetaan.

Lahjakorttitilaukset tästä.

YhteystiedotKatso Oivaraportti

Rekisteriseloste