Panimo | Ota yhteyttä | pöytävaraus | tarjouspyyntö

Tapahtumakalenteri

19.9.20 Suomenlinnan Suupalat 19.9.2020

Suomenlinnan Suupalat, eli SuSut ovat jälleen tarjolla lauantaina 19.9. Suomenlinnan kahvilat ja ravintolat tarjoavat makeita ja suolaisia maistiaisannoksia 5€ kappalehintaan.

Meillä Panimolla on tarjolla:

Ylikypsäksi haudutettua ja  grillattu naudan chuck- roll, punakaalia ”Kealakekua IPA” ja rapeaa sipulia 5€

ja

Ylikypsäksi haudutettua ja  grillattu naudan chuck- roll, punakaalia ”Kealakekua IPA” ja rapeaa sipulia 5€

 

Tervetuloa herkuttelemaan ja kokemaan Suomenlinnan ainutlaatuista tunnelmaa syksyisissä merkeissä! Lisää tapahtuman nettisaitilta>>

 

31.5.20 Suomenlinna koronan aikana

Tervetuloa nauttimaan Suomenlinnan ainutlaatuisesta ilmapiiristä, historiasta, luonnosta ja ravintolapalveluista nyt myös poikkeavina aikoina. Tästä linkistä>> voit lukea Suomenlinnan Hoitokunnan laatiman ohjeistuksen, miten teemme yhdessä vierailustanne turvallisen ja mukavan.

Myös lauttamatkustamista Suomenlinnaan on henkilömääriltään rajattu, jotta myös matkalla voitte olla luottavaisin mielin turvavälien riittävyydestä. Tästä linkistä>> HSL.n tiedotteeseen.  Tykistölahteen liikennöivän JT- Linen tiedotteeseen pääset tästä linkistä>>

Voit pyytää meiltä suoraan myös tarjousta yksityiskuljetuksesta omalle ryhmällesi. Olemme tuoneet myyntiin myös mukavia paketteja>>, joihin sisältyy oma venekuljetus.

Tervetuloa!

Ajankohtaista

31.5.20 Suomenlinna koronan aikana

Ilahduta ystävää, perheenjäsentä tai kollegaa. Tilaa maukas lahjakortti, joka muistetaan.

Lahjakorttitilaukset tästä.

YhteystiedotKatso Oivaraportti

Rekisteriseloste