Panimo | Ota yhteyttä | pöytävaraus | tarjouspyyntö

Catering-palvelut

Buffet vaihtoehdot

Alla noutopöydästä tarjoiltavat menuvaihtoehtomme. Teemme mielellämme myös räätälöidyn tarjouksen toiveidenne tai teemanne mukaisesti. Jälkiruoka on vaihdettavissa hääkakkuun veloituksetta. Kahvi /tee lisähintaan 2,50€/henkilö. Valmistamme buffetvaihtoehdot minimihenkilömäärältään 35 henkilön tilaisuuksiin.

1.Perhejuhlat Suomenlinnassa

Hinta:39.00€/45.00€

Alkupaloja:
Silliä ja silakkaa; katajanmarjasilakkaa, sherrysilliä ja sillivaviaaria
Graavattua, kevyesti pariloitua lohta ja hovimestarinkastiketta
Katkarapusalaattia ”thousand island”
Härän paahtofileetä ja kapriskastiketta
Tomaatti-sipulisalaattia
Vihreää vihannessalaattia ja ”mummon kurkkuja”
Tillivoissa haudutettuja perunoita
Leipävalikoima ja voita

Pääruoaksi:
Paahdettua kanapojanrintaa punaviini- pekonikastikkeessa
ja/tai:
Kevyesti savustettu merilohikyljys, rapukastiketta
(molempien vaihtoehtojen kera tarjoillaan lisäkkeenä vihannespaistosta sekä perunagratiinia)

Jälkiruoaksi:
- Täytekakku valinnaisesti seuraavista vaihtoehdoista
- suklaamousse- appelsiini
- kermainen metsämarja
- kinuski- karpalo
- marenki- vaniljajäätelö/vadelmasorbetkakku

Buffet yhdellä valinnaisella pääruoalla: 39,00€
Buffet molemmilla pääruoilla: 45,00€
 

2. Ranskalaiseen tapaan

47.00€/henkilö

Alkuruokana:
Savustettua lohta ja vihreää kastiketta
Katkarapu- avocadococktail
Kananpoika- kantarelliterrini ja marinoitua vihreää parsaa
Viherpippuripátee ja Cumberlandinkastiketta
Paahdettuja, marinoituja tomaatteja ja tapenadekrutonkeja
Vihreää salaattia ja Roquefort –kastiketta ja paahdettuja saksanpähkinöitä
Mintulla maustettua melonisalaattia
Maalaisleipää ja voita

Pääruoaksi
Paahdettua häränfileetä ja Café de Paris- kastiketta
Perunagratiini, ratatouille

Jälkiruokana:
Suklaamarkiisi, vaniljakreemiä ja passionkastiketta

3. Italialainen kyläjuhla

45.00€/henkilö

Antipasti:
Salmone al limone- sitruunalla marinoitua lohta
Frutti di mare-, mustekalaa, katkarapuja ja simpukoita chili- valkosipulikastikkeessa
Melonia ja Parmankinkkua
Lajitelma italialaisia salameja
Basilikan kera marinoituja paahdettuja tomaatteja ja buffalomozzarellaa
Marinoituja oliiveja
Marinoituja valkosipulinkysiä
Marinoituja latva- artisokansydämiä
Rucolaa, paahdettuja pinjansiemeniä ja parmesanlastuja
Rosmariini- oliivifocacciaa

Secondo:
Salvian kera haudutettua karitsanpaahtopaistia
Lasagne verde- pinaatti- vihanneslasagne

Dolci:
Mustikka- tiramisua

4. Skärgårdssmak- Saariston makuja

46.00€/henkilö

Alkuun:
Katajanmarjasilakkaa
Marinoituja savumuikkuja
Sherrysilliä
Gubbröra- sillikaviaari
Skagenröra – katkarapuja sitruunakastikkeessa
Pippuroitua lohipastramia
Hiillostettua siikaa ja tilli- sinappikastiketta
Savustettua karitsanpaistia ja vihannespikkelsiä
Vihersalaattia, tilli- etikkakurkkuja
Keitettyjä tilliperunoita
Leipävalikoima ja luomukirnuvoita

Pääruoaksi:
Ylikypsäksi haudutettua häränrintaa piparjuurikastikkeessa,
juurespyreetä ja Hasselbackan perunoita

Jälkiruoaksi
Tyrnimarja- tuorejuustokakkua, vadelmakastiketta

5. Salakapakka

47.00€/henkilö

Sitruunapirtulla marinoitua suolalohta
Savumuikkumoussea ja muikunmätiä "Algoth"
Cocktail käsin kuorituista katkaravuista "VSOP"
Sherrysilliä,  ginisilakoita ja pottuja
Häränpaahtofileetä ja punaviinipikkelsiä
Jaloviinalla kovennettua herkkutatti-savuporokeittoa
Vihreää salaattia, vadelmaviinietikkadressing
***
Ylikypsää, mallasglaseerattua possurullaa
Vehnäoluessa haudutettuja juureksia
Ohrapilahvi
***
Karpalokaakkua "Licor 43"

Ajankohtaista

31.5.17 Rapumenut 2017

 

Yhteystiedot



Katso Oivaraportti