Ruoka- ja juomalistat
Kauden menukokonaisuudet
Sesongin menu
Perinteinen tattariblini muikunmädillä
- Muikunmätiä 30 g, punasipulia ja smetanaa
***
Paahdettua siikaa ja rapukastiketta (L, G)
- Muhennettua perunaa ja valkoviinissä kypsennettyä fenkolia
***
Tuorejuustokakkua, vadelmakastiketta ja rapeaa kauratoscaa (L, G)
Menu 54,00 €
Chef's menu
Toast Skagen (L, *)
- Käsinkuorittuja katkarapuja tilli-sitruunakastikkeessa, savustettua mätiä, "mummon kurkkuja" ja piparjuuritoast
***
Poronvasanpaistia ja katajanmarjakastiketta (L, G)
- Herkkutattikreemiä ja rosmariini-perunaterriiniä
***
Lakkavanukasta, mantelicrublea ja lakkalientä (L, G)
Menu 57,00 €
Vegemenu
Salaatti mintulla marinoidulla ”fetajuustolla" ja rapeaa kvinoaa (V, G)
- Marinoitua ”fetajuustoa", pikkelöityä punasipulia, oliivia, padronpaprikaa ja oreganoöljyä
***
Tofu-mustapapupihvi, paahdettua broccolinia ja cashewpähkinää (V, G)
- Mausteinen tofu-mustapapupihvi, tomaattisalsaa, paahdettua broccolinia ja cashewpähkinäpyreetä
***
Suklaabrownie ja vegaanijäätelöä (V, G)
- Tähtianiksella maustettua marjahilloa
Menu 42,00 €