Catering-palvelut
Teemalliset buffet vaihtoehdot
Alla noutopöydästä tarjoiltavat menuvaihtoehtomme. Teemme mielellämme myös räätälöidyn tarjouksen toiveidenne tai teemanne mukaisesti. Jälkiruoka on vaihdettavissa hääkakkuun veloituksetta. Kahvi / tee lisähintaan 3,00 € / henkilö. Valmistamme buffetvaihtoehdot minimihenkilömäärältään 35 henkilön tilaisuuksiin.
Vaihtoehdot:
1. Klassikko
Buffet yhdellä valinnaisella pääruoalla: 48,00€/hlö
Buffet molemmilla pääruoilla: 56,00€/hlö
Alkupaloja:
Mustapippurilla ryyditettyä lohipastramia ja sinappikastiketta (M,G)
Sillikaviaaria (L)
Härän paahtofileetä ja kapriskastiketta (M,G)
Tomaatti-mozzarellasalaattia (VL,G)
Vihreää vihannessalaattia ja ”mummon kurkkuja”
Salaattia paahdetuista varhaisperunoista (G,V)
Leipävalikoima ja voita (L)
Pääruoaksi:
Paahdettua kanapojanrintaa punaviini- pekonikastikkeessa(M,G)
ja/tai:
Kevyesti savustettu merilohikyljys, rapukastiketta (L,G)
(molempien vaihtoehtojen kera tarjoillaan lisäkkeenä vihannespaistosta sekä perunagratiinia (L,G))
Jälkiruoaksi:
Suklaamarkiisia, marjasalaattia ja vaniljakastiketta (VL,G)
2. Italialainen kyläjuhla
54.00€/henkilö
Antipasti:
Salmone al limone- sitruunalla marinoitua lohta (M,G)
Frutti di mare- katkarapuja ja sinisimpukoita chili- valkosipulikastikkeessa (M,G)
Melonia ja Parmankinkkua (M,G)
Lajitelma italialaisia salameja (M,G)
Basilikan kera marinoituja paahdettuja tomaatteja ja buffalomozzarellaa (VL,G)
Marinoituja oliiveja (G,V)
Marinoituja valkosipulinkynsiä (G,V)
Marinoituja latva- artisokansydämiä (G,V)
Rucolaa, paahdettuja pinjansiemeniä ja parmesanlastuja (L,G)
Rosmariini- oliivifocacciaa (L)
Secondo:
Salvian kera haudutettua karitsanpaahtopaistia (M,G)
Lasagne verde- pinaatti- vihanneslasagne (L)
Dolci:
Mustikka- tiramisua (VL)
3. Skärgårdssmak- Saariston makuja
56.00€/henkilö
Alkuun:
Katajanmarjasilakkaa (M,G)
Marinoituja savumuikkuja (M,G)Sherrysilliä (M,G)
Gubbröra- sillikaviaari (L)
Skagenröra – katkarapuja sitruunakastikkeessa (M,G)
Pippuroitua lohipastramia (M,G)
Savustettua karitsanpaistia ja vihannespikkelsiä (M,G)
Vihersalaattia, tilli- etikkakurkkuja (M,V)
Keitettyjä tilliperunoita (M,V)
Leipävalikoima ja voita (L)
Pääruoaksi:
Ylikypsäksi haudutettua häränrintaa piparjuurikastikkeessa,
juurespyreetä ja yrttien kera paahdettuja perunoita (L,G)
Jälkiruoaksi:
Tyrnimarja- tuorejuustokakkua, vadelmakastiketta (L,G)
4. ”Salakapakka”
58.00€/henkilö
Alkuun:
Sitruunapirtulla marinoitua suolalohta (M,G)
Savumuikkumoussea ja muikunmätiä "Algoth"Cocktail käsin kuorituista katkaravuista "VSOP"(M,G)
Sherrysilliä, ginisilakoita ja pottuja (M,G)
Häränpaahtofileetä ja punaviinipikkelsiä (M,G)
Jaloviinalla kovennettua herkkutatti-savuporokeittoa (L,G)
Vihreää salaattia, vadelmaviinietikkadressing (M,V)
Pääruoaksi:
Hirvenpaistia viini-maustekastikkeessa (M,G)
Inkiväärin kera haudutettuja juureksia (L)
Ohrapilahvi (L)
Jälkiruoaksi:
Karpaloleivos "Licor 43" (L,G)
Jälkiruoan vaihto täytekakkuun seuraavista vaihtoehdoista (+3€):
- maitosuklaa-hasselpähkinäkakku (L)
- Kermainen mansikkakakku (L)
- Kinuski- kermakakku(L)
-Lime-juustokakku (L)