Catering-palvelut
Teemalliset buffet vaihtoehdot
Alla noutopöydästä tarjoiltavat menuvaihtoehtomme. Teemme mielellämme myös räätälöidyn tarjouksen toiveidenne tai teemanne mukaisesti. Jälkiruoka on vaihdettavissa hääkakkuun veloituksetta. Kahvi / tee lisähintaan 3,00 € / henkilö. Valmistamme buffetvaihtoehdot minimihenkilömäärältään 35 henkilön tilaisuuksiin.
Vaihtoehdot:
1. Klassikko
Buffet kananpojanrinta pääruoalla: 54,00 € / hlö
Buffet lohi pääruoalla: 59,00 € / hlö
Buffet molemmilla pääruoilla: 62,00 € / hlö
Alkupaloja:
Mustapippurilla ryyditettyä lohipastramia ja sinappikastiketta (M, G)
Sillikaviaaria (L)
Härän paahtofileetä ja kapriskastiketta (M, G)
Tomaatti-mozzarellasalaattia (VL, G)
Vihreää vihannessalaattia ja ”mummon kurkkuja”
Salaattia paahdetuista varhaisperunoista (G, V)
Leipävalikoima ja voita (L)
Pääruoaksi:
Paahdettua kanapojanrintaa punaviini- pekonikastikkeessa (M, G)
ja/tai:
Kevyesti savustettu merilohikyljys, rapukastiketta (L, G)
(molempien vaihtoehtojen kera tarjoillaan lisäkkeenä vihannespaistosta sekä perunagratiinia (L, G)
Jälkiruoaksi:
Suklaamarkiisia, marjasalaattia ja vaniljakastiketta (VL, G)
2. Italialainen kyläjuhla 59,00 € / henkilö
Antipasti:
Salmone al limone- sitruunalla marinoitua lohta (M, G)
Frutti di Mare- katkarapuja ja sinisimpukoita chili- valkosipulikastikkeessa (M, G)
Melonia ja Parmankinkkua (M, G)
Lajitelma italialaisia salameja (M, G)
Basilikan kera marinoituja paahdettuja tomaatteja ja buffalo mozzarellaa (VL, G)
Marinoituja oliiveja (G, V)
Marinoituja valkosipulinkynsiä (G, V)
Marinoituja latva- artisokansydämiä (G, V)
Rucolaa, paahdettuja pinjansiemeniä ja parmesanlastuja (L, G)
Rosmariini- oliivifocacciaa (L)
Secondo:
Rapeaksi paahdettua ylikypsää porsaankylkeä ”saltimbocca” (M, G)
Lasagne verde- pinaatti- vihanneslasagne (L)
Dolci:
Mustikka- tiramisua (VL)
3. Skärgårdssmak- Saariston makuja 59,00 € / henkilö
Alkuun:
Katajanmarjasilakkaa (M, G)
Marinoituja savumuikkuja (M, G)
Sherrysilliä (M, G)
Gubbröra- sillikaviaari (L)
Skagenröra – katkarapuja sitruunakastikkeessa (M, G)
Lämminsavustettua lohta ja hovimestarinkastiketta (M, G)
Vihersalaattia, tilli- etikkakurkkuja (M, V)
Keitettyjä tilliperunoita (M, V)
Leipävalikoima ja voita (L)
Pääruoaksi:
Ylikypsäksi haudutettua häränrintaa piparjuurikastikkeessa,
Juurespyreetä ja yrttien kera paahdettuja perunoita (L, G)
Jälkiruoaksi:
Tyrnimarja- tuorejuustokakkua, vadelmakastiketta (L, G)
4. Vegaaninen buffet 52,00 €/ per henkilö
Vihersalaattia ja sitrusvinegrettiä (G,VEG)
Marinoitua punakaalisalaattia ja pähkinää(G,VEG)
Paahdettua keltajuurta ja rakuunakastiketta (G,VEG)
Marinoituaja kikherneitä, chiliä ja korinateria(G,VEG)
Tandoori paahdettua kukkakaalia ja seesaminsiemeniä (G,VEG)
Couscousia, herneitä ja lehtikaalipestoa (VEG)
Salaatti viikunasta ja savumanteleista(G,VEG)
Sezchuan maustettua Belugalinssi ragua, paahdettua polentaa ja seesam maustettua porkkanaa (G,VEG)
Suklaa brownie ja tähtianiksella maustettua marjasalaattia (VEG)
Jälkiruoan vaihto täytekakkuun seuraavista vaihtoehdoista (+ 3,00 €):
- maitosuklaa-hasselpähkinäkakku (L)
- Kermainen mansikkakakku (L)
- Kinuski- kermakakku(L)
- Lime-juustokakku (L)
- Vegaaninen vadelma – suklaakakku (G, sisältää vehnätärkkelystä)