Panimo | Ota yhteyttä | pöytävaraus | tarjouspyyntö

Catering-palvelut

Teemalliset buffet vaihtoehdot

Alla noutopöydästä tarjoiltavat menuvaihtoehtomme. Teemme mielellämme myös räätälöidyn tarjouksen toiveidenne tai teemanne mukaisesti. Jälkiruoka on vaihdettavissa hääkakkuun veloituksetta. Kahvi / tee lisähintaan 3,00 € / henkilö. Valmistamme buffetvaihtoehdot minimihenkilömäärältään 35 henkilön tilaisuuksiin.

Vaihtoehdot:

1. Klassikko

Buffet yhdellä valinnaisella pääruoalla: 48,00€/hlö
Buffet molemmilla pääruoilla: 56,00€/hlö

Alkupaloja:
Mustapippurilla ryyditettyä lohipastramia ja sinappikastiketta (M,G)
Sillikaviaaria (L)
Härän paahtofileetä ja kapriskastiketta (M,G)
Tomaatti-mozzarellasalaattia (VL,G)
Vihreää vihannessalaattia ja ”mummon kurkkuja”
Salaattia paahdetuista varhaisperunoista (G,V)
Leipävalikoima ja voita (L)

Pääruoaksi:

Paahdettua kanapojanrintaa punaviini- pekonikastikkeessa(M,G)

ja/tai:

Kevyesti savustettu merilohikyljys, rapukastiketta (L,G)

(molempien vaihtoehtojen kera tarjoillaan lisäkkeenä vihannespaistosta sekä perunagratiinia (L,G))

 

Jälkiruoaksi:

Suklaamarkiisia, marjasalaattia ja vaniljakastiketta (VL,G)

 

2. Italialainen kyläjuhla

54.00€/henkilö

 

Antipasti:
Salmone al limone- sitruunalla marinoitua lohta (M,G)
Frutti di mare- katkarapuja ja sinisimpukoita chili- valkosipulikastikkeessa (M,G)
Melonia ja Parmankinkkua (M,G)
Lajitelma italialaisia salameja (M,G)
Basilikan kera marinoituja paahdettuja tomaatteja ja buffalomozzarellaa (VL,G)
Marinoituja oliiveja (G,V)
Marinoituja valkosipulinkynsiä (G,V)
Marinoituja latva- artisokansydämiä (G,V)
Rucolaa, paahdettuja pinjansiemeniä ja parmesanlastuja (L,G)
Rosmariini- oliivifocacciaa (L)

Secondo:
Salvian kera haudutettua karitsanpaahtopaistia (M,G)
Lasagne verde- pinaatti- vihanneslasagne (L)

Dolci:
Mustikka- tiramisua (VL)

 

3. Skärgårdssmak- Saariston makuja

56.00€/henkilö

Alkuun:
Katajanmarjasilakkaa (M,G)
Marinoituja savumuikkuja (M,G)Sherrysilliä (M,G)
Gubbröra- sillikaviaari (L)
Skagenröra – katkarapuja sitruunakastikkeessa (M,G)
Pippuroitua lohipastramia (M,G)
Savustettua karitsanpaistia ja vihannespikkelsiä (M,G)
Vihersalaattia, tilli- etikkakurkkuja (M,V)
Keitettyjä tilliperunoita (M,V)
Leipävalikoima ja voita (L)

Pääruoaksi:
Ylikypsäksi haudutettua häränrintaa piparjuurikastikkeessa,
juurespyreetä ja yrttien kera paahdettuja perunoita (L,G)

Jälkiruoaksi:
Tyrnimarja- tuorejuustokakkua, vadelmakastiketta (L,G)

 

4. ”Salakapakka”
58.00€/henkilö

Alkuun:
Sitruunapirtulla marinoitua suolalohta (M,G)
Savumuikkumoussea ja muikunmätiä "Algoth"Cocktail käsin kuorituista katkaravuista "VSOP"(M,G)
Sherrysilliä, ginisilakoita ja pottuja (M,G)
Häränpaahtofileetä ja punaviinipikkelsiä (M,G)
Jaloviinalla kovennettua herkkutatti-savuporokeittoa (L,G)
Vihreää salaattia, vadelmaviinietikkadressing (M,V)

Pääruoaksi:
Hirvenpaistia viini-maustekastikkeessa (M,G)
Inkiväärin kera haudutettuja juureksia (L)
Ohrapilahvi (L)

Jälkiruoaksi:
Karpaloleivos "Licor 43" (L,G)

 

Jälkiruoan vaihto täytekakkuun seuraavista vaihtoehdoista (+3€):
- maitosuklaa-hasselpähkinäkakku (L)
- Kermainen mansikkakakku (L)
- Kinuski- kermakakku(L)
-Lime-juustokakku (L)

 

 

Ajankohtaista

9.6.21 Lounasbuffet Viaporin Deli&Cafessa

Ilahduta ystävää, perheenjäsentä tai kollegaa. Tilaa maukas lahjakortti, joka muistetaan.

Lahjakorttitilaukset tästä.

Yhteystiedot



Katso Oivaraportti

Rekisteriseloste