Catering-palvelut
Teemalliset buffet vaihtoehdot
Alla noutopöydästä tarjoiltavat menuvaihtoehtomme.
Teemme mielellämme myös räätälöidyn tarjouksen toiveidenne tai teemanne mukaisesti.
Kahvi / tee lisähintaan + 3,50 € / henkilö.
Valmistamme buffetvaihtoehdot minimihenkilömäärältään 35 henkilön tilaisuuksiin.
Vaihtoehdot:
1. Chapman
Buffet kananpojanrinta pääruoalla: 54,00 € / hlö
Buffet lohi pääruoalla: 59,00 € / hlö
Buffet molemmilla pääruoilla: 62,00 € / hlö
Alkuruoat
Vihreää vihannessalaattia ja ´mummon kurkkuja´ (M, G)
Salaattia paahdetuista perunoista (G, V)
Tomaatti-mozzarellasalaattia (VL, G)
Mustikkagraavattua lohta ja sitrusvinegretteä (M, G)
Sillikaviaaria (G, L)
Härän paahtofileetä ja kapriskastiketta (M, G)
Leipävalikoima ja voita (L)
Pääruoaksi:
Paahdettua kananpojan rintaa ja sienikastiketta kauden sienistä (L, G)
ja/tai:
Kevyesti savustettu merilohikyljys ja rapukastiketta (L, G)
Molempien vaihtoehtojen kera tarjoillaan lisäkkeenä
paahdettuja sesongin kasviksia sekä perunagratiinia (L, G)
Jälkiruoaksi:
Valkosuklaapannacottaa, kauden marjoja ja vadelmakastiketta (L, G)
2. Gyllenborg
58,00 € / hlö
Alkuruoat:
Viherversosalaattia, parmesanlastuja ja vinegretteä (L, G)
Tomaattia ja buffalomozzarellaa (VL, G)
Marinoituja oliiveja (G, V)
Marinoituja valkosipulinkynsiä (G, V)
Katkarapuja sitruuna-aiolissa (G, L)
Melonia ja Parmankinkkua (M, G)
Salamia Milano ja tryffelisalamia (M, G)
Rosmariini-oliivifocacciaa (L)
Pääruoat:
Haudutettua karitsan paahtopaistia salviakastikkeessa ja
paahdettua perunaa (M, G)
Pinaatti-ricottalasagne (L)
Jälkiruoka:
Tiramisua (VL)
3. Ehrensvärd
59,00 € / hlö
Alkuruoat:
Vihersalaattia, tilli-etikkakurkkuja (M, V)
Keitettyjä tilliperunoita (M, V)
Katajanmarjasilakkaa (M, G)
Marinoituja savumuikkuja (M, G)
Akvaviittisilliä (M, G)
Sillikaviaari (G, L)
Skagenröra – katkarapuja sitrusmajoneesissa (M, G)
Lämminsavustettua lohta ja hovimestarinkastiketta (M, G)
Leipävalikoima ja voita (L)
Pääruokana:
Ylikypsäksi haudutettua häränrintaa pippurikastikkeessa,
kauden kasviksia ja paahdettuja perunoita (L, G)
Jälkiruoaksi:
Mustaherukka-valkosuklaamoussekakkua (L, G)
4. Vegaaninen buffet 52,00 € / hlö
Alkuruokana:
Vihersalaattia ja sitrusvinegrettiä (G, VEG)
Marinoitua punakaalisalaattia ja pähkinää (G, VEG)
Paahdettua keltajuurta ja rakuunakastiketta (G, VEG)
Marinoituja kikherneitä, chiliä ja korianteria (G, VEG)
Tandoori paahdettua kukkakaalia ja seesaminsiemeniä (G, VEG)
Couscousia, herneitä ja lehtikaali-pestoa (VEG)
Pääruokana:
Belugalinssi ragû, sitrus-polentaa ja seesam maustettua porkkanaa (G, VEG)
Jälkiruokana:
Suklaa brownie ja tähtianiksella maustettua marjasalaattia (VEG)
Jälkiruoan vaihto täytekakkuun seuraavista vaihtoehdoista + 3,00 € / hlö:
- maitosuklaa-hasselpähkinäkakku (L)
- Kermainen mansikkakakku (L)
- Kinuski- kermakakku(L)
- Lime-juustokakku (L)
- Vegaaninen vadelma – suklaakakku (G, sisältää vehnätärkkelystä)