Panimo | Ota yhteyttä | pöytävaraus | tarjouspyyntö

Catering-palvelut

Laatua ja tyyliä Suomenlinnassa

Toteutamme laadukkasti catering- palvelut kaikkiin Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloihin. Olipa kyseessä istuvat, usean ruokalajin gaala-illalliset,kokouslounas, häät tai perhejuhlat niin palveluumme voi luottaa. Paikallistuntemuksemme ja tuotantotilamme Suomenlinnassa varmistavat että mahdollisiin yllättäviin tilanteisiin voimme reagoida nopeasti. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat olleet lukuisat kotimaiset ja kansainväliset yritykset sekä perhejuhlien viettäjät.

Henkilökuntamme

Tilaisuudet hoitava henkilökuntamme koostuu alan ammattilaisista jotka osaavat reagoida asiakkaiden tarpeisiin paikan päällä. Tilaisuudet luotsaa aina nimetty hovimestarimme.

Ruoka ja juoma

Käytämme vain ensiluokkaisia raaka-aineita. Sijaintimme saaressa varmistaa että pystymme toimittamaan ruoan kuhunkin juhlatilaan aina mahdollisimman tuoreena.
Kokous ja -juhlatiloissa ei ole anniskeluoikeuksia joten niihin voitte tuoda omat alkoholijuomat. Konsultoimme mielellämme kuhunkin menuvaihtoehtoon sopivat juomat. Tarvittaessa tilaamme juomat paikan päälle Alkon toimituspalvelun kautta. Virvoitusjuomat voitte tilata suoraan meiltä.
Räätälöimme mielellämme tilaisuuden tarjonnan vastaamaan toiveitanne tai teemaanne.

Kustannus

Tilaisuuden kokonaiskustannus muodostuu menun hinnasta, henkilökuntakustannuksesta tarjoilun osalta sekä astia- ja liinoituskuluista sekä mahdollisista somistuskustannuksista. Saatte aina eritellyn tarjouksen koskien koko tilaisuuden kustannusta.

Ajankohtaista

Ilahduta ystävää, perheenjäsentä tai kollegaa. Tilaa maukas lahjakortti, joka muistetaan.

Lahjakorttitilaukset tästä.

YhteystiedotKatso Oivaraportti

Rekisteriseloste