Brewery | Contact Us | Book a table | Offer Request

Menu, Wines & Beers

Brewery goes asparagus

Asparagus weeks at Brewery 4.4.-12.5.2018

Fresh asparagus with:

 

Asparagus soup with lorchel mushroom pie (LF) 12,00 € / 16,50 €

Hollandaise sauce (LF, GF) 13,00 € / 20,50 €

Roast beef, horseradish crème and Parmesan (LF, GF) 14,00 € / 20,50 €

Crispy pork belly and Dijon aioli (LF, GF) 14,00 € / 22,50 €

Hand peeled shrimps, Parmesan and browned butter (LF, GF) 17,00 € / 25,00 €

Salmon pastrami and cold smoked salmon and Hollandaise sauce (LF, GF) 17,00 € / 25,00 €

Lorcher mushroom salad, tapenade croutons and tarragon aioli (DF, GF, V) 14,00 € / 20,50 €

 

Asparagus risotto, roasted pine nuts and truffle butter 19,50 €

Asparagus palette: 29,50 €
- Shrimps, salmon pastrami, cold smoked salmon, crispy pork belly, egg, Parmesan and Hollandaise sauce

 

WE RECOMMEND WITH ASPARAGUS

Piper Wit, Suomenlinnan Panimo 7,50 € / 33 cl

Kealakekua New England IPA, Suomenlinnan Panimo 8,50 € / 33 cl

Jean Leon 3055 Chardonnay 8,50 € / 12 cl | 48,00 € / 75 cl

Jean Leon 3055 & Petit Verdon 8,50 € / 12 cl | 48,00 € / 75 cl

News in Finnish

1.1.24 Lounasbuffet Viaporin Deli&Cafessa

Ilahduta ystävää, perheenjäsentä tai kollegaa. Tilaa maukas lahjakortti, joka muistetaan.

Lahjakorttitilaukset tästä.

Contact